pankek nedir? yumurta, süt ve tereyağı içeren bir bulamaç ile hazırlanan ve genellikle ince ve yuvarlak olan düz bir hamur işi türüdür. Kalbur veya kızartma tavası gibi sıcak ve yağlanmış yüzeylerde pişirilerek hazırlanır.
Tranche Pankek İçindekiler? yumurta, şeker, un, süt, kabartma tozu, vanilya
Tranche pankek nasıl yapıyoruz?
moyanoze kabı kullanıyoruz bu sayede homojen ve güzel karışıyor.
Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz. Sütü ve sıvı yağı ekleyip çırpmaya devam ediyoruz. iyice karıştığına emin olduğumuzda kabartma tozunu ve vanilyayı ilave ediyoruz. Tavayı orta ateşte önceden ısıtıyoruz. Krep tavanız var ise sadece ilk Pankekler için peçete ile ince bir şekilde yağlıyoruz. Hamur göz göz olup kabarmaya başlayınca diğer yüzünü çevirip pişiriyoruz. Pankeklerimiz hazır.
Tranche Pankek servis Saatleri; sabah 09:00 dan 15:00 a kadar servis edilir.
Taksit seçenekleri için Üye Girişi Yapmalısınız.