Tranche Pastırmalı Paçanga Böreği Nedir? Balkan mutfağından mutfağımıza geçmiş bir üründür. orijinal hali pastırma ve kaşar peynirden oluşur. tercihen domates ve biber soteleyip ekleyenler de vardır. derin yağ, fırın ve tava da pişirilir.
Tranche Pastırmalı Paçanga böreği içindekiler? günlük taze yufka, çemensiz kayseri Pastırması, eser miktarda tuz, kaşar peyniri.
Paçanga Böreğini Nasıl Yapıyoruz? günlük gelen taze yufka tamamen açılarak üçgen şekilde kesiyoruz. ince ince dilimlenmiş pastırmayı ve jülyen kesilmiş kaşar peynirini hiç pişirmeden harç olarak koyup rulo şeklinde katlayıp su ile yapıştırıyoruz.
Tranche Paçanga böreği servis saatleri: sabah 09:00 dan gece 24:00 a kadar servis edilmektedir.
Taksit seçenekleri için Üye Girişi Yapmalısınız.