Wrap Nedir? Meksika Dürümü, genellikle buğday ekmeğinden üretilmiş lavaş, pide ekmeği, gibi dürüm şeklini alması ile isim bulmuştur. Meksika mutfağı hızlı ve yüksek ateşte pişirilen ürünlerden olduğu için Wrap'in en önemli özelliği sotelenmiş ürünlerden oluşmasıdır.
etli Wrap içindekiler? Yassı buğday lavaş ekmeği içine, Sotelenmiş bonfile et ile Kapya biber, yeşil biber, sweet chilli sos dürüm haline getirilir. patates kızartması, coslow salata için beyaz lahana, tuz ile karıştırdıktan sonra bir kaç damla sirke, labne peyniri, ve mayonez ile karıştırıp üzerine kara biber çekiyoruz, kornişon turşu.
Etli Wrap nasıl Yapılır? buğday lavaş wrap ekmeği içine Sotelenmiş bonfile et parçaları, Kapya biber, yeşil biber, sweet chilli sos koyduktan sonra dürüm haline getiriyoruz. Coslow salata için beyaz lahana, tuz ile karıştırdıktan sonra bir kaç damla sirke, labne peyniri, ve mayonez ile karıştırıp üzerine kara biber çekiyoruz. patates kızartması ile servis ediyoruz.
Servis Saatleri? saat 11:00 ile 20:00 arası servis edilmektedir.
Taksit seçenekleri için Üye Girişi Yapmalısınız.